ماس وال | دیوار سبز

همکاری طراحی بیوفیلیک با طراحی پایدار تاثیری ماندگار بر مشتری

طراحی بیوفیلیک، طراحی پایدار یا همکاری هر دو - بست ماس

طراحی بیوفیلیک و طراحی پایدار چه تفاوتی دارند؟

طبیعت بخش مهمی از زندگی روزمره ماست. زیربنای اقتصاد، جامعه و موجودیت ما است و غذا برای خوردن و هوا برای تنفس در اختیار ما قرار می دهد. طبیعت آنقدر مهم است که ارزش سرمایه طبیعی جهان ۱۲۵  تریلیون دلار است.سال هاست که طراحان و توسعه دهندگان طبیعت را به دلایل مختلف در معماری گنجانده اند. طراحی بیوفیلیک و طراحی پایدار دو اصل شناخته شده طراحی هستند که حول طبیعت می‌چرخند و با این حال هر دو اهداف بسیار متفاوتی دارند. در حالی که یکی به حداقل رساندن تأثیرات بر جهان طبیعی اختصاص دارد، دیگری متعهد به حداکثر رساندن سلامت و شادی جمعیت است. اگرچه در دو انتهای طیف قرار دارد، مطالعات اخیر اهمیت طراحی بیوفیلیک را در شکل دادن به آینده‌ای پایدار مشخص کرده است. چگونه؟ با بست‌ماس همراه باشید.

محتوای جدول

همکاری طراحی پایدار و بیوفیلیک - بست ماس

بیوفیلیک در مقابل پایدار | تفاوت چیست؟

طراحی بیوفیلیک و طراحی پایدار دو رویکرد طراحی هستند که در سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته‌اند. اگرچه نمایانگر فلسفه‌های طراحی متمایز است، اما طراحی بیوفیلیک و اصول طراحی پایدار می‌توانند با هم برای ایجاد فضاهای هماهنگ و سالم استفاده شوند.

طراحی پایدار چیست؟

طراحی پایدار به تمرین طراحی ساختمان ها و فضاهایی اطلاق می شود که تأثیر محیط ساخته دست بشر بر جهان طبیعی را به حداقل می‌رساند. هدف طراحی های پایدار حفاظت از جهان طبیعی با به حداقل رساندن استفاده از منابع تجدید ناپذیر، کاهش انتشار گازهای گلخانه ای و کاهش اثرات زیست محیطی است.

اصول طراحی پایدار شامل مواردی مانند روشنایی کم مصرف، پنل های خورشیدی و استفاده از مواد بازیافتی در ساخت و ساز است.

طراحی بیوفیلیک چیست؟

از سوی دیگر، طراحی بیوفیلیک بر ارتباط ذاتی انسان با طبیعت و جهان طبیعی تمرکز دارد. به دنبال ایجاد فضاهایی است که عناصر طبیعی مانند نور روز، گیاهان، آب و مواد طبیعی مانند چوب و سنگ را در خود جای دهد تا فضاهایی ایجاد کند که سلامت و تندرستی را ارتقا دهد.

اصول طراحی بیوفیلیک حول ارتباط انسان با طبیعت می‌چرخد و فضاهایی را ایجاد می‌کند که مردم در آن احساس آرامش، بهره وری بیشتر و شادتر کنند. ثابت شده است که طراحی بیوفیلیک مزایای متعددی مانند کاهش استرس، کاهش اضطراب و بهبود عملکرد شناختی دارد.

دیوار خزه‌ای به عنوان یکی از انواع دیوار سبز  از المان‌هایی است که نقش مهمی در طراحی بیوفیلیک ایفا می‌کند.

»»» ماس وال (دیوار خزه ای) «««

»»» خزه تثبیت شده «««

همکاری طراحی پایدار و بیوفیلیک

اگرچه طراحی پایدار و طراحی بیوفیلیک اهداف متفاوتی دارند، اما می توان از آنها برای ایجاد فضاهای هماهنگ با طبیعت استفاده کرد. با ترکیب عناصر هر دو رویکرد، شرکت‌های تجهیز اداری این فرصت را دارند که فضاهایی ایجاد کنند که نه تنها پایدار باشند، بلکه سلامت و رفاه را نیز ارتقا دهند.

ترکیب عناصر طبیعی

یک راه برای ترکیب اصول طراحی پایدار و بیوفیلیک از طریق استفاده از گیاهان است. مزایای گیاهان سرپوشیده به ظاهر بی‌پایان است، به طراحان بیوفیلیک کمک می‌کند تا رفاه و بهره‌وری کارکنان را افزایش دهند، و به طراحان پایدار اجازه می‌دهد کیفیت هوا را بهبود بخشند، سایه بیافزایند و عایق را تقویت کنند.

گیاهان را می‌توان به روش‌های مختلفی مورد استفاده قرار داد - از درختان معمولی گرفته تا کاکتوس های رومیزی - و بنابراین می توانند در بسیاری از زیبایی های طراحی محیط کار گنجانده شوند. گنجاندن گیاهان در محیط کار یک راه ساده و در عین حال موثر برای ایجاد محیطی پایدارتر و بیوفیلیک است.

آیا طراحی بیوفیلیک پایدار است؟

در حالی که طراحی پایدار و طراحی بیوفیلیک اهداف متفاوتی دارند، می‌توان از آنها برای ایجاد فضاهایی استفاده کرد که نه تنها پایدار هستند، بلکه سلامت و رفاه را نیز ارتقا می‌دهند. با ترکیب عناصر هر دو رویکرد، شرکت‌های تجهیز اداری می‌توانند فضاهایی هماهنگ و سالم ایجاد کنند و رفاه مردم و کره زمین را ارتقا دهند.

طرح گیاهی در طراحی بیوفیلیک

Plant Plan یا شرکت‌های که برای مشاغل کار می‌کند تا گیاهان را در فضاهای خود بگنجانند و محیط زیست دوست تری ایجاد کنند، از طراحی پایدار پشتیبانی می‌کند. با بیش از هفت  سال سابقه ما اینجا هستیم تا به شما کمک کنیم محیط‌‌های کاری را ایجاد کنید که مردم دوست دارند در آن باشند. ما در طراحی، نصب و نگهداری مداوم به شما کمک خواهیم کرد تا فضاهایی را توسعه دهید که با طبیعت غنی می‌شوند.

آیا آماده اید تا تأثیری ماندگار بر مشتریان و کارمندان آنها بگذارید؟ ایمیل خود را اینجا بفرستید و ما در تماس خواهیم بود تا در مورد راه هایی که می توانیم با هم کار کنیم صحبت کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *